Σετζού: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Σετζού: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Για τα κρίσιμα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Καμερουνέζος στόπερ της Μπασακσεχίρ.

Για τα επικείμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό μίλησε στο «Φως των Σπορ» ο αμυντικός της Μπασακσεχίρ, Ορελιέν Σετζού.

Ο 34χρονος τόνισε μεταξύ άλλων πως οι δυο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έδωσε ένα μικρό αβαντάζ στον Ολυμπιακό λόγω της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα παιχνίδια της Μπασάκσεχιρ με τον Ολυμπιακό:

«Είναι και οι δυο πολύ καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και χρόνια ένα πολύ ισχυρό ευρωπαϊκό κλαμπ, με σημαντική εμπειρία και επιτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μπορώ να πω ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες για τις δυο ομάδες.

Αυτό το 50-50 που λέμε συνήθως ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και η πρόκριση, την οποία θέλουμε και εμείς και ο Ολυμπιακός πάρα πολύ, πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τις λεπτομέρειες που δίνουν προβάδισμα στον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα είναι καλό για τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον θεωρητικά, το γεγονός ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ελλάδα. Αυτό βέβαια από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα, γιατί καμιά φορά αποβαίνει αρνητικά για την ομάδα που έχει αυτό το αβαντάζ.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια, την ώρα που για εμάς τώρα αρχίζει επισήμως η σεζόν, στα ματς κόντρα στην ελληνική ομάδα.

Μπορούμε όμως να αντιπαρατάξουμε στοιχεία από την ποιότητά μας σε αυτά τα δυο ματς και να καλύψουμε αυτό το πλεονέκτημα που υπάρχει για τους Έλληνες».

Για τη δύναμη της έδρας του Ολυμπιακού:

«Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ φανατισμένη στο δεύτερο παιχνίδι, όμως θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και γι’ αυτό.

Άλλωστε έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε παίξει αρκετές φορές υπό τέτοιες συνθήκες».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των Τούρκων:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση όλη στην ομάδα. Εγώ προσωπικά νιώθω πανέτοιμος για την έναρξη της επίσημης περιόδου.

Υπάρχει ακόμη μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε 100% έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ