Εκτός μάχης με ΠΑΟΚ ο Νέρες του Άγιαξ

Εκτός μάχης με ΠΑΟΚ ο Νέρες του Άγιαξ

Ο ΠΑΟΚ θα έχει έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο για το παιχνίδι με τον Άγιαξ, αφού ο Νταβίντ Νέρες δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τρίτης.

Ο Νταβίντ Νέρες δεν θα ενισχύσει τον Άγιαξ στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής του «Αίαντα», Έρικ Τεν Χαγκ, στη συνέντευξη τύπου ενόψει του παιχνιδιού της πρώτης αγωνιστικής με την Φίτεσε για την Eredvisie, o Νταβίντ Νέρες είναι ανέτοιμος, από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα ρισκάρει, επομένως, τη συμμετοχή του, θέλοντας να τον έχει «φρέσκο» για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Βραζιλιάνος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τον Άγιαξ, η οποία του έδωσε το διαβατήριο για την Εθνική ομάδα. Στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, μάλιστα, ήταν εκ των πρωταγωνιστών της «Σελεσάο», κατά το οποίο κατέκτησε και το πολυπόθητο τρόπαιο.

Στα «πιτς» για τα παιχνίδια με Φίτεσε και ΠΑΟΚ εκτός από τον Νέρες, θα παραμείνει και το φετινό μεταγραφικό απόκτημα, Έντσον Άλβαρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεν Χαγκ στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τους δύο παίκτες:

«Ο Νέρες μόλις ξεκίνησε προπονήσεις. Δεν θα είναι διαθέσιμος για τα ματς με Φίτεσε και ΠΑΟΚ. Το ίδιο και ο Μεξικανός Έντσον Άλβαρες, που μόλις την Τρίτη ήρθε η άδεια εργασίας του.

Είναι κουρασμένος και είναι λογικό. Πρέπει να τον ενσωματώσουμε στο σύνολο των προπονήσεων και της ομάδας με προσοχή. Είναι ένας παίκτης με φιλοδοξίες, ποιότητα και πολύ πάθος, περιμένουμε πάρα πολλά από αυτόν…».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ