Το πλάνο Μαρτίνς για την Πόλη 

Το πλάνο Μαρτίνς για την Πόλη 

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» με την Μπασακσεχίρ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει «δείξει» τον δρόμο που θα ακολουθήσει… 

Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη με την Βικτόρια Πλζέν ήταν απολαυστικός. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες που εμπιστεύτηκε στο βασικό σχήμα. Σε αντίθεση με την Τσεχία είδε πολύ καλή εικόνα από όλους.

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός παίζει στην Πόλη με την Μπασακσεχίρ έχοντας πλέον δύο επίσημα ματς στα πόδια του και αυτός την «φρεσκάδα» σε αντίθεση με τους Τούρκους. Και αυτό είναι ένα μικρό πλεονέκτημα για τους ερυθρόλευκους. Έως εκεί όμως.

Το ζητούμενο είναι πως ο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα έχοντας πλέον στην λίστα και τους Σουντανί, Αλέν και Σισέ αλλά και πιο έτοιμο τον Ελ Αραμπί.

Μπορεί στις προπονήσεις ο Πορτογάλος τεχνικός να αποφεύγει να δείξει ξεκάθαρα το πλάνο 11αδας που έχει στο μυαλό του όμως αυτό που προκύπτει από την αίσθηση που υπάρχει στο Ρέντη είναι πως δεν θα γίνει η παραμικρή αλλαγή σε σχέση με το ματς της περασμένης Τρίτης.

Ο Μαρτίνς δηλαδή θα παρατάξει ακριβώς την ίδια 11αδα με την Βικτόρια Πλζεν. Μπορεί να διαφέρει ο αντίπαλος όμως ο Πορτογάλος προπονητής ασχολείται πρωτίστως με την ομάδα του.

Το δίδυμο Σεμέδο-Μεριά πέρασε με επιτυχία το πρώτο τεστ, στον άξονα ο Γκιγιέρμε βρίσκει τον καλό του εαυτό, ο Γκερέρο κάνει πολύτιμη δουλειά ενώ στα εξτρέμ ο Μαρτίνς παίρνει αυτά που θέλει.

Η μοναδική περίπτωση που έχει, λίγες, πιθανότητες είναι το 4-3-3 με τον Καμαρά αντί του Βαλμπουενά. Όμως δεν το πιστεύουν ιδιαίτερα στο Ρέντη.

Πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Μαρτίνς να μας κάνει πιο «σοφούς». Μέχρι τώρα όμως μας έχει δείξει πως δεν αλλάζει εύκολα όταν τα πράγματα πάνε καλά.

Στα περσινά άλλωστε προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός έπαιξε και στα 4 ματς με την ίδια 11αδα.

Και αυτό δείχνει πολλά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ