Αυτό είναι το όπλο του Μαρτίνς για τη μάχη στην Πόλη

Αυτό είναι το όπλο του Μαρτίνς για τη μάχη στην Πόλη

Οι στημένες φάσεις το μεγάλο ατού του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασακσεχίρ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζεται να χτυπήσει από αέρος την τούρκικη ομάδα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς «ζεσταίνει» τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη μάχη με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ και περιμένει από την ομάδα του να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε στη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν.

Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με τους Τούρκους θα είναι χωρίς αμφιβολία οι στημένες φάσεις. Όπως στο παιχνίδι με τους Τσέχους, έτσι και σε αυτά με την Μπασακσεχίρ, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει μεγάλη έμφαση στις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός δούλεψε σκληρά στην προετοιμασία στα στημένα και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στα πρώτα επίσημα ματς της φετινής σεζόν. Τόσο στα φιλικά, όσο και στη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν, ο Ολυμπιακός πέτυχε πολλά γκολ από στημένες φάσεις. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι στο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε των Βρετανών με 3-0, σκοράροντας και τα τρία γκολ μετά από εκτελέσεις κόρνερ. Στη ρεβάνς με την Πλζέν τα τρία από τα τέσσερα γκολ (4-0) προήλθαν επίσης από κόρνερ.

Είναι ολοφάνερο, λοιπόν, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός στη φετινή προετοιμασία έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις στημένες φάσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ σκληρά πάνω σε αυτό το κομμάτι, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει σημαντικά γκολ στα πολλά και δύσκολα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους οι Πειραιώτες.

Ο Ιβηρας προπονητής είχε μπροστά του μια στρωμένη ομάδα από την περσινή σεζόν και φέτος δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια, που θα κάνουν ακόμα πιο δυνατό τον Ολυμπιακό. Η δουλειά έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, με τους Πειραιώτες στο πρώτο μεγάλο τεστ της νέας σεζόν να διαλύουν την Πλζεν και να παίρνουν με άνεση την πρόκριση. Τη δύναμη… πυρός του Ολυμπιακού στα στημένα αποτελούν οι Σεμέδο, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Μεριά και Γιάννης Μασούρας, ενώ κομβικό ρόλο μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη παίζει ο Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος εκτελεί μαεστρικά τα κόρνερ και φέρνει την μπάλα… συστημένη στα κεφαλιά των συμπαικτών του. Ο Ολυμπιακός, παρότι έχασε τον καλύτερο εκτελεστή του, παραμένει πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στις στημένες φάσεις, για να καταφέρουν οι Πειραιώτες να φύγουν από την Τουρκία με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ