Η τριάδα είναι στα πάνω της

Η τριάδα είναι στα πάνω της

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι μέσοι του Ολυμπιακού έκαναν την διαφορά κόντρα στην Πλζεν και ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά σε Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά για τον αγώνα με την Μπασάκσεχιρ στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το βράδυ της Τετάρτης το πρώτο βήμα σε ότι αφορά την προσπάθεια για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Μπασάκσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για την μάχη με τους Τούρκους και είναι ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Κι αυτό ανεξάρτητα από την διάταξη με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός, αν θα παίξει δηλαδή με δύο ή με τρεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Γκιγιέρμε ήταν καθοριστικός στο δεύτερο παιχνίδι με την Πλζεν στο Καραϊσκάκη, κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση και ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη νίκη και πρόκριση του Ολυμπιακού.

Ο Μπουχαλάκης έκανε καλές εμφανίσεις και στα δύο παιχνίδια, δικαιώνοντας τον Μαρτίνς που τον επέλεξε στο βασικό σχήμα.

Τέλος, ο Μαντί Καμαρά μπήκε σαν αλλαγή και στα δύο παιχνίδια και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του. Ειδικά στον πρώτο αγώνα στην Τσεχία, όταν οι ερυθρόλευκοι «κλείδωσαν» το ματς με την είσοδο του Αφρικανού μέσου στο παιχνίδι.

Οι τρεις μέσοι που προαναφέραμε είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν είναι τυχαίο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και από την προσπάθεια που έχουν κάνει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών στο Ρέντη.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι στα πάνω τους κι αυτό γιατί μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Κι ένα στοιχείο που ίσως μετρήσει πολύ μεθαύριο βράδυ έχει να κάνει με την καλή εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο εικοσάλεπτο και των δύο αγώνων του με τους Τσέχους.

Κι αναφερόμαστε στις δυνάμεις που είχαν οι ερυθρόλευκοι, καθώς έδειξαν πως είχαν εξαιρετικό ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι τους.

Είναι κι αυτό ένα στοιχείο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την ομάδα του λιμανιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ