Ο Καμαρά, οι πολλές δοκιμές στο Ρέντη και η έκπληξη από Μαρτίνς

Ο Καμαρά, οι πολλές δοκιμές στο Ρέντη και η έκπληξη από Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε πολλές δοκιμές στο Ρέντη. Το σχήμα με Καμαρά στα χαφ και διάταξη 4-3-3. Η επαναφορά σε 4-2-3-1 με Βαλμπουενά και τον Αφρικανό εκτός και ο… βασικός Ραντζέλοβιτς.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο αγώνα στην Πόλη απέναντι στην Μπασάκσεχιρ και ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους Τούρκους.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο 49χρονος προπονητής των ερυθρόλευκων έκανε πολλές δοκιμές στην προπόνηση στο Ρέντη ίσως θέλοντας να μπερδέψει και τον προπονητή της Μπασάκσεχιρ.

Μια από τις δοκιμές λοιπόν του Πορτογάλου ήταν η χρησιμοποίηση του Καμαρά με τους βασικούς, με τον Μαρτίνς να αλλάζει την διάταξη της ομάδας του σε 4-3-3, αφήνοντας εκτός τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Είναι ένα «σενάριο» που εξετάζει ο Μαρτίνς και το οποίο μάλιστα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εφαρμογής.

Βεβαίως θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά δοκίμασε και σχήμα με τον Βαλμπουενά στους βασικούς και διάταξη 4-2-3-1, έχοντας εκτός πλάνου τον Καμαρά.

Μια από τις αλλαγές που έκανε στην διάρκεια του διπλού ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αποτέλεσε και μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Μαρτίνς τέσταρε και την ετοιμότητα του Ραντζέλοβιτς, δίνοντας φανέλα βασικού στο δίτερμα στον νεαρό Σέρβο εξτρέμ.

Ο Μαρτίνς έβαλε τον Ραντζέλοβιτς αριστερά αφήνοντας εκτός του Ποντένσε αν και όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θα είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού.

Σε ότι αφορά την άμυνα του Ολυμπιακού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ο έμπειρος τεχνικός δεν σχεδιάζει αλλαγές. Αυτό σημαίνει πως Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο και Τσιμικας θα αποτελέσουν την τετράδα στην αμυντική γραμμή των πειραιωτών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ