Μασούρας: «Εξαιρετική η πάσα του Ματιέ, μεγάλη επέμβαση από τον Σα»

Μασούρας: «Εξαιρετική η πάσα του Ματιέ, μεγάλη επέμβαση από τον Σα»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού υποκλίθηκε στον Βαλμπουενά για την ασίστ, αλλά και στον Ζοσέ Σα για την επέμβαση που έκανε στο πέναλτι του Βίτσκα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ηταν μαζί με τον Ζοσέ Σα οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη σπουδαία νίκη επί της Μπασακσεχίρ στην Τουρκία με 1-0, με την οποία οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή στους στα πλέι οφ του Champions League.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε στους Πειραιώτες μια σπουδαία νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού υποκλίθηκε στον Βαλμπουενά για την ασίστ, αλλά και στον Ζοσέ Σα για τη σπουδαία επέμβαση που έκανε στο πέναλτι του Βίτσκα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:      

Το γκολ του και τη νίκη: «Χαίρομαι σίγουρα που χρίστηκα σκόρερ, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη της ομάδας. Θα πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς, γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε τον έλεγχο σαν ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μας, θα πρέπει όμως να προσέχουμε τις λεπτομέρειες. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει. Ευτυχώς σήμερα δεν μας κόστισε, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε στη συνέχεια για να πάμε ψηλότερα. Ο Σα έκανε μεγάλη επέμβαση στο τέλος. Ήμασταν και τυχεροί στο παιχνίδι, θα πρέπει να προσέξουμε για να μην έχουμε τις ίδιες αδυναμίες στο δεύτερο ματς».

Για τη φάση του γκολ: «Είχαμε μιλήσει και εστιάσαμε σε αυτή την αδυναμία του αντιπάλου. Διάβασα την φάση, ήταν εξαιρετική η πάσα του Ματιέ και σκόραρα. Θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε τέτοιες φάσεις για να πετυχαίνουμε τέτοια ‘εύκολα’ γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ