Ολυμπιακός: Δεν τρώει πέναλτι στην Ευρώπη ο Σα (pics)

Ολυμπιακός: Δεν τρώει πέναλτι στην Ευρώπη ο Σα (pics)

Ο Ζοσέ Σα κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπασακσεχίρ καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Βίσκα στις καθυστερήσεις αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πιάνει πέναλτι σε ευρωπαϊκό ματς των «ερυθρόλευκων ο Πορτογάλος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασακσεχίρ ήταν έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ο Ζοσέ Σα με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» να αποκρούει το πέναλτι του Βίσκα στο φινάλε του ματς.

Έτσι κράτησε το μηδέν και έδωσε μια πολύ σπουδαία νίκη στην ομάδα του αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σα έπιασε πέναλτι με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Το πρώτο ήταν πέρσι στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για τους ομίλους του Europa League κόντρα στην Μπέτις όπου απέκρουσε την εκτέλεση του Σέρχιο Λεόν με την ισπανική ομάδα να επικρατεί εν τέλει με 1-0.

Τέλος, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια ο Ολυμπιακός δεν δέχεται γκολ στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Το 2009 είχε ξεκινήσει χωρίς να δεχτεί γκολ στα επτά πρώτα επίσημα (πέντε ευρωπαϊκά και δύο πρωταθλήματος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ