Αποβλήθηκαν άλλοι δύο για τη Μπασακσεχίρ στα αποδυτήρια

Αποβλήθηκαν άλλοι δύο για τη Μπασακσεχίρ στα αποδυτήρια

Εφόσον έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα όλα όσα αναφέρονται στην Τουρκία, η Μπασακσεχίρ θα έχει άλλες δύο απώλειες για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/08 21:30).

Ο κακός χαμός φαίνεται πως ακολούθησε μετά την ήττα της Μπασακσεχίρ από τον Ολυμπιακό με 1-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η τουρκική ομάδα φαίνεται πως είχε παράπονα από τη διαιτησία του Όρελ Γκρίνφελντ, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, και δεν τα εξέφρασε με κόσμιο τρόπο μετά τη λήξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο στόπερ Σεντζού απώθησε τον ρέφερι της αναμέτρησης και αυτός τον απέβαλε εντός των αποδυτηρίων. Αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Οκάν Μπουρούκ, φέρεται να έβρισε τον διαιτητή, και σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αποβλήθηκε και αυτός.

Απο ελληνικής πλευράς ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ανέφερε για όσα έγιναν: «Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κόκκινες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να το γράψει στο φύλλο αγώνα».

Εφόσον όλα αυτά επιβεβαιωθούν από το φύλλο αγώνα και την UEFA, η τουρκική ομάδα δε θα έχει μόνο την απώλεια του Καχβετσί, ο οποίος αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ