Πέδρο Μαρτίνς: «Σαν να ήρθαμε 0-0…»

Πέδρο Μαρτίνς: «Σαν να ήρθαμε 0-0…»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο Olympiacos TV, τονίζοντας τα λάθη που έκανε η ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ, κράτησε χαμηλούς τόνους για τη ρεβάνς και υπογράμμισε πως ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συγκέντρωση της ομάδας.

Έπειτα από το σπουδαίο «διπλό» του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Μπασακσεχίρ, ο προπονητής των Πειραωτών Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών στο YouTube. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με το γκολ του Γιώργου Μασούρα και έκαναν ένα σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στα play offs του Champions League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φάνηκε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου. Σχολίασε την «αντεπίθεση» της Μπασακσεχίρ και τόνισε πως οι Τούρκοι έχουν μεγάλη ποιότητα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Επιπλέον στάθηκε στα ατομικά λάθη των «ερυθρόλευκων» ιδιαίτερα μετά την επίτευξη του γκολ, αλλά και την αποβολή του Καχφετσί.

Ενόψει του δεύτερου αγώνα κόντρα στους δευτεραθλητές Τουρκίας υπογράμμισε πως τίποτα δεν κρίθηκε στα πρώτα 90 λεπτά και πως η ομάδα του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, για να πετύχει τον στόχο της. Γενικότερα ο κ. Μαρτίνς κράτησε χαμηλά τους τόνους πριν τη ρεβάνς στο «Γ.Καραϊσκάκης» και έβαλε τον κόσμο στην εξίσωση, λέγοντας πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία και στην συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς:

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο που μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, περιμέναμε μετά από το σημείο αυτό την αντίδραση του αντιπάλου μας, γιατί ξέραμε πως μέσα στην Τουρκία θα το έκανε αυτό και θα προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα.

Γενικότερα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο τα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, όμως δεν τελειώσαμε καλά τον αγώνα, καθώς κάναμε πάρα πολλά ατομικά λάθη και ιδιαίτερα από το τέρμα που πετύχαμε και όταν ο αντίπαλος έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο.

Εμείς έπρεπε να έχουμε πολύ καλύτερο έλεγχο του αγώνα, γιατί παίζουμε με έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί με τα ατομικά λάθη, αλλά και γενικότερα όταν παίζεις με έναν παίκτη παραπάνω πρέπει να δείξεις την ικανότητα ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο του αγώνα.

Θα ξεκινήσουμε σαν να ήταν 0-0 το αποτέλεσμα, τίποτα δεν έχει κριθεί, η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια και ιδιαίτερα όταν έχεις απέναντί σου έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στο δεύτερο παιχνίδι, γιατί είδαμε πως σήμερα δεν ήμασταν ιδιαίτερα ικανοί, ακόμα και με έναν παίκτη περισσότερο, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν ήμασταν γενικότερα σταθεροί στην απόδοσή μας κατά την διάρκεια του αγώνα. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι σαν να μην έχει κριθεί τίποτα. Ένα μέρος τελείωσε, όμως μένουν ακόμα 90 λεπτά και θα πρέπει στο γήπεδό μας, με την βοήθεια του κόσμου μας να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Μαρτίνς στο Olympiacos TV:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ