Τόμας Ντολ διετίας στον ΑΠΟΕΛ

Τόμας Ντολ διετίας στον ΑΠΟΕΛ

Τη θέση του Πάολο Τραμετσάνι κάλυψε άμεσα ο ΑΠΟΕΛ μετά την απόφαση για αλλαγή προπονητή. Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Γερμανό τεχνικό Τόμας Ντολ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έπειτα από την απόφαση για αλλαγή προπονητή, ο ΑΠΟΕΛ προχώρησε άμεσα στην ανακοίνωση του Τόμας Ντολ. Ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα και αντικατέστησε τον προκάτοχό του Πάολο Τραμετσάνι.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Κύπρου εμπιστεύτηκε τον άλλοτε σπουδαίο Γερμανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ενδιαφέρον βιογραφικό. Έχει καθίσει στον πάγκο  αρκετών ομάδων, όπως το Αμβούργο, η Ντόρτμουντ, η  Γκεντσλερμπιρλιγκί, η Αλ Χιλάλ, η Φερεντσβάρος και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν δούλεψε στο Ανόβερο. Με την ουγγρική ομάδα κατέκτησε τρία Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα!

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την πρόσληψη του Τόμας Ντολ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Thomas Doll.

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και το Μάιο του 2021.

O Thomas Doll πέραν της λαμπρής ποδοσφαιρικής του καριέρας, ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής από το 2001 και πέρασε από τους πάγκους των Hamburger SV, Borussia Dortmund, Genclerbirligi, Hilal, Ferencvaros με τελευταίο σταθμό το Hannover 96.

Ο κ. Doll ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τον Sporting Director Domenico Teti για όλες τις λεπτομέρειες και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου με την Qarabag FK.

Καλωσορίζουμε τον Thomas Doll στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε καλή δουλειά και να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ