Ο Μπρούνο ευχαρίστησε τον Σα για το πέναλτι

Ο Μπρούνο ευχαρίστησε τον Σα για το πέναλτι

Ο Μπρούνο είπε «ευχαριστώ» στον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ζοσέ Σα για το πέναλτι, καθώς παραλίγο να γίνει ο «μοιραίος» παίκτης στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα πολύ μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Μπασακσεχίρ, πολλαπλασιάζοντας τις πιθανότητες των ερυθρολεύκων για την πρόκριση στα πλέι- οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η νίκη στην Κωνσταντινούπολη είχε τη «σφραγίδα» του φύλακα- άγγελου των Πειραιωτών Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έπιασε το πέναλτι του Βίσκα στο 92′, δίνοντας το πλεονέκτημα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει ρεβάνς.

Αν υπήρξε κάποιος, όμως, που «λυτρώθηκε» από την απόκρουση του Σα περισσότερο από κάθε συμπαίκτη του, ήταν ο Φελίπε Μπρούνο. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Βραζιλιάνος έσπευσε στα αποδυτήρια να ευχαριστήσει τον Πορτογάλο για την επέμβασή του. Ήταν η ώρα της εξιλέωσης γι΄αυτόν. Οι συμπαίκτες του, μάλιστα, ήταν εκεί για να στηρίξουν τον Βραζιλιάνο, αγκαλιάζοντάς τον, προκειμένου να τον ανεβάσουν ψυχολογικά.

Ο Μπρούνο πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 82΄, αλλά δεν είχε από ότι φαίνεται την τύχη του πρωτάρη. Παρόλα αυτά ο προπονητής του τον πιστεύει αρκετά και τον στηρίζει, γνωρίζοντας πως η σεζόν είναι μεγάλη και γι΄αυτό θα χρειαστούν όλοι. Ο Μπρούνο είναι ένας από αυτούς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ