«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μαρτίνς

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του για λάθη που έκαναν στο ματς της Πόλης. Τους έδειξε βίντεο του αγώνα της Τετάρτης κι έκανε και προσωπικές παρατηρήσεις σε αρκετούς ερυθρόλευκους. «Σας το ξαναλέω δεν προκριθήκαμε. Μας περιμένει μεγάλη μάχη στη ρεβάνς» το μήνυμα του Πορτογάλου

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη επικρατώντας της Μπασάκσεχιρ με 1-0 αλλά η πρόκριση δεν έχει ακόμα κριθεί και είναι σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή στην ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά πως το δεύτερο ματς με την τουρκική ομάδα θα είναι «μάχη» και ο έμπειρος τεχνικός έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ποιος είδε τον Πορτογάλο και δεν τον φοβήθηκε πριν από την έναρξη της προπόνησης στο Ρέντη. Ο Μαρτίνς μάζεψε τους παίκτες του και έδειξε βίντεο με στιγμιότυπα από το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, κάνοντας έντονες παρατηρήσεις στους ερυθρόλευκους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εστίασε σε λάθη που έγιναν από τους παίκτες του και μάλιστα μίλησε με αυστηρό ύφος στους παίκτες του, θέλοντας προφανώς να δείξει πως η νίκη που πέτυχε η ομάδα του λιμανιού δεν «σβήνει» τα λάθη που έγιναν και τα οποία δεν άρεσαν καθόλου στον Μαρτίνς.

«Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε αλλά κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κάνει τέτοια λάθη και είχαμε μιλήσει αναλυτικά για το τι έπρεπε να προσέξουμε. Δεν θέλω να ξαναδώ αυτή την εικόνα γιατί θα μας στοιχίσει ακριβά» ήταν τα πρώτα λόγια του 49χρονου τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς έδειξε ανέλυσε φάση προς φάση τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι έκανε και παρατηρήσεις σε προσωπικό επίπεδο σε αρκετούς παίκτες, για πράγματα που δεν έγιναν σωστά στο ματς.

Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε και στον Ποντένσε, επισημαίνοντας στον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό τι δεν έκανε σωστά στο πρώτο ημίχρονο για να βοηθήσει επιθετικά την ανάπτυξη της ομάδας του.

«Σας ξαναλέω ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί και δεν θέλω να ξαναδώ τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσο εύκολα το λάθος. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μάχη στην ρεβάνς. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο κι όποιος πιστεύει ότι έχουμε περάσει να το… ξεχάσει.

Θέλω να σας δω έτοιμους για να δώσετε το 100% στην ρεβάνς. Πρέπει να δουλέψουμε καλά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ξεχάστε το σκορ του πρώτου αγώνα. Μην σκέφτεστε τι έγινε. Να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι της Τρίτης».

Στο Καραϊσκάκη η προπόνηση της Κυριακής

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν την Παρασκευή στο Ρέντη σε δύο γκρουπ, με τους παίκτες που έπαιξαν στο ματς της Πόλης να κάνουν αποθεραπεία. Την Κυριακή η προπόνηση των ερυθρόλευκων θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη, καθώς αυτό ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

*Ο Φράνκο Σολδάνο πήγε στο Ρέντη και χαιρέτησε τον Μαρτίνς και τους παίκτες του Ολυμπιακού καθώς έφυγε για την Αργεντινή για να υπογράψει στην Μπόκα Τζούνιορς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ