Ολυμπιακός: Προπόνηση στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Προπόνηση στο Καραϊσκάκη

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη προπονήθηκαν σήμερα οι ερυθρόλευκοι, άπαντες στη διάθεση του Μαρτίνς για την ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την ρεβάνς με την Μπασακσεχιρ την ερχόμενη Τρίτη. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα προπονήθηκαν σήμερα στο γήπεδο τους, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάζει και πάλι κάποιες από τις επιλογές του για το βασικό σχήμα, χωρίς όμως να μας κάνει «σοφότερους» για τις τελικές του αποφάσεις.

Στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού υπάρχουν σκέψεις για 1-2 αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που έπαιξε στα δύο τελευταία επίσημα ματς, με την Βικτόρια Πλζεν εντός και με την Μπασακσεχίρ στην Πόλη, όμως είναι αλήθεια πως τέτοια εποχή ο Μαρτίνς δύσκολα αλλάζει επιλογές.

Ίσως στην αυριανή (Δευτέρα) προπόνηση ο Μαρτίνς δείξει κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα. Την Δευτέρα στις 16:30 στο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Γιώργο Μασούρα. Στις 20:00 η συνέντευξη Τύπου της Μπασακσεχίρ και στις 20:30 η προπόνηση της τούρκικης ομάδας (Ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Τελευταία προπόνηση στις 6μμ στο Ρέντη για τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ