Ολυμπιακός: Αυτούς «δείχνει» ο Μαρτίνς για εντεκάδα

Ολυμπιακός: Αυτούς «δείχνει» ο Μαρτίνς για εντεκάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε εντεκάδα στην προπόνηση που έγινε στο Καραϊσκάκη και έδωσε έμφαση στην τακτική τόσο σε ότι αφορά το επιθετικό όσο και το ανασταλτικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το βράδυ της Τρίτης την Μπασάκσεχιρ και ο προπονητής των ερυθρόλευκων «έδειξε» εντεκάδα στην διάρκεια της προπόνησης που έγινε στο Καραϊσκάκη, κατόπιν επιθυμίας του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Μαρτίνς έκανε δοκιμές και «άνοιξε τα χαρτιά του» και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με την ίδια εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς στην Κωνσταντινούπολη.

Με βάση λοιπόν τα όσα έδειξε ο 49χρονος τεχνικός, δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγή στο βασικό σχήμα της ομάδας για την ρεβάνς με την τουρκική ομάδα στο Καραϊσκάκη.

Αυτό σημαίνει ότι η εντεκάδα των ερυθρόλευκων θα είναι η εξής: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας και Γκερέρο.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Μαρτίνς είχε κάνει αρκετές αλλαγές ωστόσο οι δοκιμές που έκανε στο Καραϊσκάκη αποδεικνύουν αυτό που ξέρουμε για τον Πορτογάλο τεχνικό, ότι δύσκολα αλλάζει πρόσωπα στην εντεκάδα όταν τα αποτελέσματα είναι καλά.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι έχουν προπόνηση και το απόγευμα της Δευτέρας στο Ρέντη και ο Μαρτίνς θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες δοκιμές του.

Αυτή την στιγμή όμως όλα δείχνουν πως στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού δεν υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πειραιωτών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική στην προπόνηση που έγινε στο Καραϊσκάκη, τόσο σε ότι αφορά την επίθεση όσο και την ανασταλτική λειτουργία των ερυθρόλευκων.

Ο Μαρτίνς έδωσε ξανά οδηγίες στους παίκτες του και ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ