Μυστακίδης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί μέσα στην Ολλανδία»

Μυστακίδης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί μέσα στην Ολλανδία»

Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε για τα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ και έδειξε αισιόδοξος για τη ρεβάνς της Ολλανδίας.

Πριν τρία χρόνια ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τον Άγιαξ στην Τούμπα.

Είχε ζήσει και ο ίδιος την πίκρα του άδοξου αποκλεισμού το 2016, όταν η μπάλα του στέρησε ένα γκολ στη ρεβάνς της Τούμπας στο 75’ (με το σκορ ακόμη στο 1-1) καθώς σταμάτησε στο δοκάρι, σε μια φάση που θα μπορούσε να είχε οδηγήσει τον Δικέφαλο ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Champions League.

Ο Έλληνας επιθετικός πήγε φέτος δανεικός στον Βόλο, αλλά μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport» αναφέρθηκε στις φετινές μάχες του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Για το πρώτο ματς (2-2) της Τούμπας είπε: «Ήταν πολύ καλά διαβασμένος ο ΠΑΟΚ και φάνηκε ότι έχει δουλέψει αρκετά γι’ αυτά τα παιχνίδια. Ωστόσο, το γεγονός ότι ήταν το πρώτο επίσημο ματς και δεν είχε ρυθμό τον επηρέασε στο δεύτερο μέρος. Αυτό… πλήρωσε»

Κάνοντας μια σύγκριση για το ματς με τον Άγιαξ στην Τούμπα πριν τρία χρόνια είπε: «Εκείνο ήταν πιο κρίσιμο παιχνίδι, γιατί ήταν ρεβάνς. Ήμασταν καλύτεροι από τον Αγιαξ, αλλά… δοκάρι και μέσα γίνεσαι μάγκας, δοκάρι και έξω αποκλείεσαι και εγώ στάθηκα άτυχος. Οι δύο ομάδες είναι σε υψηλότερο επίπεδο τώρα, σαφώς. Ο ΠΑΟΚ, θα έλεγα, έχει αλλάξει επίπεδο».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ είπε: «Ο Ελ Καντουρί και ο Μπίσεσβαρ είναι σε τρομερή κατάσταση. Ο Άκπομ κάνει επίσης φοβερή δουλειά, θα βοηθήσει πολύ στο εκτός έδρας ματς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ποντάρει πάνω του και να πάρει πολλά από αυτόν, θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Άγιαξ».

Όσο για την ολλανδική ομάδα τόνισε: «Ο Ζιγιέκ και ο Νέρες που έδωσε το στίγμα του για δέκα λεπτά, έχουν μεγάλη ποιότητα,. Φυσικά και ο Ντε Μπεκ που ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, όμως ο ΠΑΟΚ δικαιούται να ελπίζει».

Καταλήγοντας ο Γιάννης Μυστακίδης επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς, αρκεί να είναι τυχερός, αυτή τη φορά να πάει η μπάλα δοκάρι και μέσα. Η λεπτομέρεια μετρά σ’ αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι τακτικά δεν θα έχει πρόβλημα μέσα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Με ένα χαμηλό σκορ, 0-1 για παράδειγμα, μπορεί να προκριθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ