Φουστέρ: «Είμαι στο σπίτι μου»

Συνέντευξη στη Nova έδωσε ο Νταβίντ Φουστέρ, που βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπασακσεχίρ.


Φουστέρ: «Είμαι στο σπίτι μου» | to10.gr

Ο Νταβίντ Φουστέρ βρίσκεται στη χώρα μας για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπασακσεχίρ και στο πλαίσιο αυτό έκανε δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στο «Καραϊσκάκης»: «Πάντα νιώθω σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου. Όταν μπαίνω μέσα στο γήπεδο και όταν πατάω τον αγωνιστικό χώρο νιώθω πάρα πολύ οικεία. Είναι ένα μέρος που έχω περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές και πάντα το έχω μέσα στην καρδιά μου».

Η στιγμή της καριέρας του στην Ελλάδα:«Είναι πάρα πολλές οι ωραίες στιγμές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποια αυτή είναι το ντεμπούτο μου. Η πρώτη στιγμή που πάτησα στο αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, οι κατακτήσεις των τίτλων. Το πρώτο αλλά και τα επόμενα πρωταθλήματα που κέρδισα με τον Ολυμπιακό, και γενικότερα οι πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Τα μεγάλα παιχνίδια που παίξαμε εδώ. Είναι στιγμές πάρα πολύ σημαντικές, μοναδικές, που δε θα ξεχάσω ποτέ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο