Εύκολα η Ρόζενμποργκ, έδειξε χαρακτήρα η Μπριζ

Εύκολα η Ρόζενμποργκ, έδειξε χαρακτήρα η Μπριζ

Το εισιτήριο της πρόκρισης στα play offs του Champions League «τσέκαραν» η Ρόζενμπορκ και η Κλαμπ Μπριζ αποκλείοντας τις Μάριμπορ και Ντινάμο Κιέβου αντίστοιχα.

Ρόζενμποργκ και Κλαμπ Μπριζ έκαναν το καθήκον τους κόντρα στις Μάριμπορ και Ντινάμο Κιέβου αντίστοιχα και προκρίθηκαν στα play offs του Champions League.

Ρόζενμποργκ-Μάριμπορ 3-1 
(53’ Σόντερλουντ, 61’, 81’ Κόνραντσεν – Πότσεγκ)

Οι Δανοί επικράτησαν με 3-1 της Μάριμπορ και με συνολικό σκορ 6-2 θα (ίδιο σκορ και στο πρώτο παιχνίδι) βρίσκονται μία «ανάσα» από την είσοδό τους στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μποζεγκ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σόντερλουντ (53′) ,ενώ στην συνέχεια ο Κόνραντσεν πέτυχε δύο τέρματα ( 61’, 81’) και «κλείδωσε» τη νίκη – πρόκριση της ομάδας του.

Ντινάμο Κιέβου-Μπριζ 3-3 
(6’ Μπουγιάνσκι, 50’ Σεπελίεφ, 90’+2 αυτ. Μέχελε – 38’ Ντέλι, 88’ Βόρμερ, 90’+5 Οπέντα)

Το παιχνίδι στην Ουκρανία ήταν για «γερά νεύρα» με το σκορ να σταματά στο 3-3! Οι Βέλγοι είχαν ως προίκα το 1-0 από την έδρα τους και έτσι κατάφεραν να προκριθούν στα Play Offs. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές  (6’ Μπουγιάνσκι, 50’ Σεπελίεφ), όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν ισάριθμες απαντήσεις (38’ Ντέλι, 88’ Βόρμερ).

Τα νεύρα αυξήθηκαν στα τελευταία λεπτά κάτι που γίνεται αντιληπτό από τις δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα (82’ Μπίρντα – 85’ Τάου). Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν εκ νέου με αυτογκόλ του Μέχελε (90’+2), ωστόσο στο 90’+5 η Μπριζ ισοφάρισε με τον Οπέντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ