Μαρτίνς: «Φανταστικός ο Σα, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι»

Μαρτίνς: «Φανταστικός ο Σα, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι»

Ικανοποιημένος με την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασακσεχίρ παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στάθηκε και στην απόδοση του Ζοζέ Σα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Μπασακσεχίρ, χάρη στα γκολ των Σεμέδο και Βαλμπουενά, παίρνοντας την πρόκριση για τα playoff του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε πως οι παίκτες τους πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην τούρκικη ομάδα.

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Ζοζέ Σα για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην τούρκικη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Ξέραμε πότε έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί και συγκεντρωμένοι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν αποτελεσματικοί και έγινε το πιο σημαντικό δηλαδή πήραμε την πρόκριση.

Νομίζω πως σαν σύνολο κάναμε καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνουμε και ομαδικά και ατομικά».

Για τον MVP  Ζοζέ Σα: «Θα τον συγχαρώ όπως και τα άλλα παιδιά ήταν φανταστικός και είμαι χαρούμενος που έπαιξε τόσο καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ