Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά» (vid)

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά» (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωση την νίκη στον Παναθηναϊκό φίλο του, Γιώργο Μαυροσκότη, που ήταν διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας ΒΙΟΤΕΡ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών:

«Η ομάδα μας επικράτησε ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά και στο μέλλον θα τα πάει ακόμη καλύτερα» τόνισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκης.

Εμφανώς συγκινημένος για τον πρόωρο χαμό του φίλου του Γιώργου Μαυροσκότη -ενός παναθηναϊκού που όμως χαιρόταν να κερδίζει ο Ολυμπιακός, ιδίως σε ευρωπαϊκά παιχνίδια- ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι αφιερώνει σε εκείνος αυτή τη σημαντική νίκη της ομάδας.

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον φίλο μου, τον Γιώργο Μαυροσκότη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ήταν Παναθηναϊκός, αλλά ήθελε να νικάει ο Ολυμπιακός, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλές γιορτές ενόψει της 15ης Αυγούστου».

Ο Γιώργος Μαυροσκότης ήταν διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας και απεβίωσε την Τρίτη (13/8) σε ηλικία 52 ετών έπειτα από επτάμηνη νοσηλεία συνέπεια εγκεφαλικού επεισοδίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ