Φουστέρ: «Μου λείπει η ατμόσφαιρα του γηπέδου στις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές»

Φουστέρ: «Μου λείπει η ατμόσφαιρα του γηπέδου στις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές»

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ, ευχαριστώντας τους πάντες για την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό του.

Ο Φουστέρ έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού αμέσως μετά την νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ.

Εμφανώς συγκινημένος ο Ισπανός μίλησε για την ατμόσφαιρα του γηπέδου, το ματς και ευχαρίστησε τους πάντες για την αγάπη που έχει λάβει τονίζοντας ότι θα το θυμάται για πάντα.

«Πάντα μου λείπει η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης είναι ιδιαίτερη, ειδικά σε ευρωπαϊκές βραδιές, σε παιχνίδια ιδιαίτερα για την ομάδα που κρίνεται μια πρόκριση είναι πάντα πάρα πολύ όμορφο να βρίσκεσαι εδώ, γιατί οι φίλαθλοι δημιουργούν μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα»

«Πάντα σου λείπει αυτό, είναι πάρα πολύ ωραίο το συναίσθημα το να μπορείς να παίζεις μέσα σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και να’ χεις τον κόσμο σου γύρω να σε υποστηρίζει, να σε βοηθάει. Είναι κάτι που πάντα θα μου λείπει. Είναι πιο δυνατές στιγμές, αυτές οι αναμνήσεις που μένουν. Ωστόσο όλα αυτά έχουν περάσει και τώρα σκέφτομαι άλλα πράγματα»

«Μου αρέσει πολύ η ομάδα, έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Μου άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο ματς, με τα κατεβάσματα, το δοκάρι, πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, στα πρώτα λεπτά είχαμε και την κατοχή της μπάλας. Φυσικά οι Τούρκοι αντέδρασαν, δεν ήταν εύκολη ομάδα, έκαναν ό,τι μπορούσαν κι εκείνοι από την πλευρά τους για να πάρουν τον έλεγχο.

Όμως νομίζω πως ο Ολυμπιακός καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε τον έλεγχο, μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε, συνδυαστικό ποδόσφαιρο, με αρκετά κατεβάσματα, αρκετές ευκαιρίες, είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη, την στήριξη, για όλα τα θετικά πράγματα που πάντα μου δίνουν. Πάντα θα τους ευχαριστώ για όλα»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ