«Μετά το 0-1 του ΠΑΟΚ ο Πόουσον έσπρωχνε συνέχεια τον Άγιαξ»

Ο Τεβεκέλης τόνισε ότι τα συμφέροντα ειδικά στο χώρο της διαιτησίας τα συμφέροντα δε θα σταματήσουν ποτέ…

«Μετά το 0-1 του ΠΑΟΚ ο Πόουσον έσπρωχνε συνέχεια τον Άγιαξ» | to10.gr

Το δικό του σχόλιο για όσα έγιναν στο Άμστερνταμ και τη σφαγιαστική διαιτησία του Γκρεγκ Πόουσον σε βάρος του ΠΑΟΚ έκανε στο «Metropolis 95.5» ο Μάλαμας Τεβεκέλης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Αρχικά τόνισε: «Όλοι έχουμε μια στεναχώρια για όσα έγιναν. Ειδικά στον χώρο της διαιτησίας τα συμφέροντα δεν θα σταματήσουν ποτέ. Κάνε ότι είναι να κάνεις, αλλά στο 94’ δώσε τουλάχιστον το φάουλ έξω από την περιοχή του Άγιαξ και την ελπίδα στο όνειρο για τον ΠΑΟΚ. Από το 0-1 και μετά ξεκίνησε ο Άγγλος διαιτητής να σπρώχνει τον Άγιαξ. Το πιο μεγάλο του λάθος ήταν ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Ταλιαφίκο. Υπήρξαν λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο κάτι που έγινε και στο πρώτο παιχνίδι. Έχει να κάνει με τον Άγιαξ και μόνο, όχι με τον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να καλύψουν το λάθος τους που έβαλαν τον Άγιαξ να παίξει προκριματικά με το να τον βάλουν στους ομίλους».

Ακόμη ο Μάλαμας Τεβεκέλης πρόσθεσε: «Ο διαιτητής δεν έχει ξεκάθαρη οπτική γωνία στο πέναλτι που έδωσε στον Μάτος κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα ριπλέι. Είναι 100 % παράβαση στο 94’, φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής έκανε τα πάντα για να μην γίνει το 3-3. Φαινόταν ένοχος και αυτή αποδείχθηκε από την σιωπή του στο τέλος όταν πήγαν οι παίκτες κοντά του. Δίκιο δεν μπορεί να βρει ο ΠΑΟΚ με κάποιο νομικό τρόπο. Τρεις φορές παίξαμε με τον Άγιαξ, τις δυο φορές έφταιγε η τύχη και μία ο Άγγλος διαιτητής. Μέσα από αυτά τα πράγματα διώχνεις ανθρώπους από το ποδόσφαιρο και δεν βοηθάς στην εξέλιξη του αθλήματος. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για όσα λέει ο Σάββας Θεοδωρίδης ότι μόνο ο Ολυμπιακός χαρίζει βαθμούς στην Ελλάδα και για το VAR είπε: «Όσοι λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που χαρίζει πόντους στην Ελλάδα, ας αναλογιστούν πρώτα τι έφτασε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο, ας δουν πόσες φορές πήραν αυτοί ευνοϊκές φάσεις σε πολλά παιχνίδια. Είναι απόφαση της FIFA και της UEFA να μην έχει VAR στα προκριματικά, σε όλα τα παιχνίδια κάτι κρύβεται, ειδικά στο παιχνίδι Άγιαξ-ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήθελε χρόνια το VAR και θα το στηρίξει. Το VAR θα έχει να κάνει για το αν μπήκε η όχι γκολ, για τις περιπτώσεις πέναλτι αλλά και για το οφσάιντ, οι βοηθοί θα αφήνουν τη φάση να εξελιχθεί και μετά θα κοιτάνε το VAR».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο