Ολυμπιακός: Ο πανευτυχής Σεμέδο βρήκε το λιμάνι του

Ολυμπιακός: Ο πανευτυχής Σεμέδο βρήκε το λιμάνι του

Ο Ολυμπιακός δίνει την μεγάλη ευκαιρία στον Πορτογάλο στόπερ. Η διάθεση που βγάζει ο παίκτης. Η κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας και η πρόκληση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μέλλον… έφτασε για τον Σεμέδο που αισθάνεται δικαιωμένος με την μεταγραφή στους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια τον περασμένο Ιούνιο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο και οι διαπραγματεύσεις με την Βιγιαρεάλ δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Οι Ισπανοί είχαν δώσει 14 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ήθελαν ένα μεγάλο ποσό για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το χατίρι του Πέδρο Μαρτίνς και απέκτησαν τον 25χρονο στόπερ, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού επέμεινε για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ενάμιση μήνα μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Σεμέδο είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του λιμανιού, δικαιώνοντας τον προπονητή του, που τόσο πολύ πίστεψε σε αυτόν.

Η κλήση του 25χρονου στόπερ στην προεπιλογή της Εθνικής Πορτογαλίας ήταν ένα μεγάλο «δώρο» για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό και ο Σεμέδο δεν έκρυβε την χαρά του, μαθαίνοντας για την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Σεμέδο είναι πανευτυχής στον Ολυμπιακό. Απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα του λιμανιού, βλέποντας τον σημαντικό ρόλο που έχει στους ερυθρόλευκους.

Ο Πορτογάλος αμυντικός βλέπει πόσο τον πιστεύει ο Μαρτίνς και απολαμβάνει την στήριξη του προπονητή του. Νιώθει ότι ο Ολυμπιακός ποντάρει πάνω του και επίσης έχει καταλάβει πως όσα του είχε περιγράψει ο Μαρτίνς για τους ερυθρόλευκους ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός ανοίγει νέους ορίζοντες στην καριέρα του Σεμέδο και ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του να υπογράψει συμβόλαιο στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Πορτογάλος άσος είναι επίσης απόλυτα ικανοποιημένος από την ζωή στην Αθήνα και απολαμβάνει την παρουσία τους στον Ολυμπιακό. Δείχνει ότι είναι πανέτοιμος για τη νέα «σελίδα» στην καριέρα του και αναγνωρίζει ότι οι πειραιώτες είναι η ομάδα που του δίνει την ευκαιρία να επιστρέψει σε top επίπεδο.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θέλει να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό και προετοιμάζεται για τις δύο μεγάλες αναμέτρησης με την Κράσνονταρ. Είναι προφανές πως η ομάδα του λιμανιού περιμένει πολλά από τον Σεμέδο στα παιχνίδια με τους Ρώσους και ο Πορτογάλος μπακ θέλει να είναι ξανά στο «κάδρο» των κορυφαίων για τον Ολυμπιακό.

Το μέλλον… έφτασε για τον Σεμέδο και έχει χρώμα ερυθρόλευκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ