Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Ερυθρόλευκη «τρέλα» για τα εισιτήρια

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Ερυθρόλευκη «τρέλα» για τα εισιτήρια

Διατέθηκαν ήδη 6.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους και το sold out για το ματς του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Καμίνι το Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στους Ρώσους

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το βράδυ της Τετάρτης την Κράσνονταρ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο, καθώς οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού θα δώσουν βροντερό παρών και στον αγώνα απέναντι στην ρωσική ομάδα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα (Παρασκευή) το πρωί και ήδη έχουν διατεθεί 6.000, δείγμα και αυτό του μεγάλου ενθουσιασμού που επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κράσνονταρ.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο (10:00 – 15:00) από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου αλλά και όλο το 24ωρο από το ίντερνετ.

Το sold out θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν και στο ματς με την Κράσνονταρ την τεράστια στήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι θα γεμίσουν το ερυθρόλευκο «κάστρο» δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την διάθεση και παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας η οποία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι το Σάββατο 17/8 (10:00 – 15:00) θα συνεχιστεί η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», (Είσοδος VIP).

Ακόμα το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό τις ίδιες ώρες για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.
Επίσης από Δευτέρα 19/8 και καθημερινά (10.00 – 18.00), συνεχίζονται οι πωλήσεις και οι παραλαβές των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Τέλος οι πωλήσεις συνεχίζονται και μέσω internet στο www.olympiacos.org».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ