Μαχλάς: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ΠΑΟΚ»

Μαχλάς: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Μαχλάς με δηλώσεις σε ολλανδικά ΜΜΕ υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτική ομάδα από το ΑΠΟΕΛ, ενώ σε καμία περίπτωση ο Αγιαξ δεν πρέπει να υποτιμήσει τους πρωταθλητές Κύπρου.

Την άποψη του κατέθεσε ο Νίκος Μαχλάς σε ολλανδικά ΜΜΕ για τα παιχνίδια του Άγιαξ με τον ΑΠΟΕΛ υποστηρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτική ομάδα από τους πρωταθλητές Κύπρου.

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο Άγιαξ της Κύπρου. Παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχουν γεμάτη τροπαιοθήκη. Η ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια είναι αντίστοιχη με του ΠΑΟΚ. Από πλευράς ποιότητας, εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο ψηλά από το ΑΠΟΕΛ αλλά ο Άγιαξ πρέπει να μην τον υποτιμήσει. Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για να γράψει ιστορία απέναντι σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα».

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ίσως υποτιμήθηκε. Οι απαιτήσεις στον Άγιαξ είναι και πάλι πολύ ψηλές μετά την περσινή σεζόν. Η περσινή ομάδα ήταν ο καλύτερος Άγιαξ που έχω δει ποτέ. Ο Φαν ντε Μπεκ είναι φανταστικός, πολύ έξυπνος και με τους Ζίγεχ, Τάντιτς και Χούντελαρ, ο Άγιαξ είναι επιθετικός.

Είμαι μεγάλος φαν του Χούντελαρ. Είναι πολύ μεγαλύτερος «κίλερ» από τον Ντόλμπεργκ που έχει ταλέντο αλλά μερικές φορές δεν φαίνεται. Αυτό συμβαίνει για έναν επιθετικό αλλά πρέπει να είσαι εκεί την σωστή στιγμή και ο Χούντελαρ έχει πάντα αυτό το ένστικτο. Παρόλο που η καρδιά μου ανήκει και στο ΑΠΟΕΛ, περιμένω ότι ο Άγιαξ θα προκριθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ