«Κοντά οι γραμμές για να μην βγάλουν κόντρες»

«Κοντά οι γραμμές για να μην βγάλουν κόντρες»

Η ανάλυση του Μαρτίνς για την μάχη της Τετάρτης και οι εντολές στους παίκτες του. Η τακτική που θα ακολουθήσουν οι ερυθρόλευκοι στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού και πώς θα «μπλοκάρουν» την ανάπτυξη της Κράσνονταρ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίσει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για την σπουδαία αναμέτρηση.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού δίνει μεγάλη βαρύτητα και στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό θα είναι για την ομάδα του να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και σε αυτό το ευρωπαϊκό ματς και γι’ αυτό τον λόγο ζήτησε από τους παίκτες του μεγάλη προσοχή.

Η Κράσνονταρ είναι πολύ δυνατή αντίπαλος και εξαιρετική στην κόντρα επίθεση κάτι που έχει επισημάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού στους παίκτες του.

Ο Μαρτίνς έχει παρακολουθήσει όλα τα φετινά παιχνίδια της ρωσικής ομάδας και είναι σε θέση να γνωρίζει την ταχύτητα με την οποία βγάζει κόντρες η αντίπαλος των ερυθρόλευκων.

Γι’ αυτό τον λόγο έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του για το πώς πρέπει ν’ ανακόψουν την δημιουργία στους Ρώσους.

«Οι γραμμές πρέπει να είναι κοντά και πρέπει να έχουμε καλές επιστροφές. Δεν πρέπει να βρουν χώρο γιατί παίζουν γρήγορα στην κόντρα.

Δεν θέλω να τους αφήσουμε να τρέξουν σε ανοιχτό γήπεδο» έχει τονίσει επανειλημμένα στους ερυθρόλευκους τις τελευταίες μέρες ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο Μαρτίνς θέλει να βγάλει εκτός ρυθμούς τους Ρώσους και θεωρεί πως αν οι ερυθρόλευκοι τα καταφέρουν θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.

Γι’ αυτό και ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού ζητάει από τους παίκτες του να δείξουν μεγάλη προσοχή και στους δύο εσωτερικούς μέσους της Κράσνονταρ, τον Βιλένα και τον Καμπελά.

Ο δεύτερος μάλιστα έχει βρεθεί ξανά αντίπαλος των ερυθρόλευκων, με την φανέλα της Μονπελιέ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει δύο φορές τους Γάλλους, με 3-1 στον Πειραιά και 2-1 στην Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ