«Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δύσκολος αντίπαλος για τον Άγιαξ από ότι ο ΑΠΟΕΛ»

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δύσκολος αντίπαλος για τον Άγιαξ από ότι ο ΑΠΟΕΛ»

Ο Εγιόνγκ Ενόχ (πρώην παίκτης του Άγιαξ) μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο παρότι ο «Αίαντας» τον απέκλεισε

Ο Άγιαξ με τη βοήθεια του Άγγλου διαιτητή Κρεγκ Πόουσον απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και έτσι αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο των play-offs του Champions League.

Ο Εγιόνγκ Ενόχ, ο οποίος στα 33 του χρόνια πλέον αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, είχε παίξει για έξι χρόνια στον Άγιαξ, από το 2008 έως το 2014. Μάλιστα ήταν βασικός στα δύο ματς με τον Δικέφαλο το 2010 και τώρα μιλώντας για τις αναμετρήσεις του Άγιαξ με τον ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τους Κύπριους.

Αρχικά είπε: «Νομίζω ότι ο Άγιαξ πέρασε πολύ πιο δύσκολες στιγμές στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που διαθέτουν πολύ καλά στοιχεία, σε σχέση με αυτούς του ΑΠΟΕΛ και στάθηκε και τακτικά πολύ καλά κόντρα στον Άγιαξ».

Ακόμη πρόσθεσε: «Είδα τους αγώνες του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα ήταν πιο δύσκολοι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ. Πέρυσι έπαιξα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και έχω παίξει και στην έδρα του ΠΑΟΚ ως αντίπαλος. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Ακόμη θυμάμαι τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ σαν χθες, ήταν μία τρέλα! Αν συγκρίνεις την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, με την έδρα του ΑΠΟΕΛ, θα δεις ότι τα πράγματα στην Κύπρο δεν είναι τόσο δύσκολα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ