Τσιμίκας: «Ξεκινά το ματς και τα ξεχνάς όλα, δίνεις τα πάντα για τη νίκη»

Τσιμίκας: «Ξεκινά το ματς και τα ξεχνάς όλα, δίνεις τα πάντα για τη νίκη»

Με πείσμα και ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο προκρίσεις θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστα Τσιμίκας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κράσνονταρ για τα playoffs του Champions League την προσεχή Τετάρτη (21/8) και με σύμμαχο την καλή ψυχολογία και το δεμένο πια σύνολο θα μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας:

«Έχουν βοηθήσει πολύ οι δύο προκρίσεις. Σημαντικός παράγοντας είναι πως έχουμε κρατήσει τον ίδιο κορμό και τον ίδιο προπονητή. Ο καθένας μας ξέρει το τι θέλει ο προπονητής. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε αρχικά.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στη δύναμη που παίρνει εκείνος και οι συμπαίκτες του από τον κόσμο:

«Πιστεύω ότι ξεκινά το ματς τα ξεχνάς όλα. Βλέπεις όλον τον κόσμο να φωνάζει και να τραγουδάει για την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας πόνος. Μπαίνεις μέσα, δίνεις τα πάντα και το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη».

Για την αντιμετώπιση του Σουλεϊμάνοφ: «Εγώ κοιτάω το κάθε ματς χωριστά. Το πόσο συγκεντρωμένος και καλά θα είμαι. Πάνω απ’ όλα μετράει η ομάδα. Εάν είναι καλά η ομάδα είμαι και εγώ. Ναι έπεσα πάνω στους δύο καλύτερους, αλλά ήμουν συγκεντρωμένος, τα έδωσα όλα, ήταν καλά και η ομάδα και νικήσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ