Σεμέδο: «Δεν γίνονται όλα χάρη σε μένα, να ξεκινήσουμε τον επαναληπτικό σαν να είναι 0-0»

Σεμέδο: «Δεν γίνονται όλα χάρη σε μένα, να ξεκινήσουμε τον επαναληπτικό σαν να είναι 0-0»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος έπειτα από την τρομερή εμφάνιση και τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Κράσνονταρ, κρατώντας χαμηλά τους τόνους ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να υπέταξε με το ευρύ 4-0 την Κράσνονταρ, όμως ο «βράχος» της «ερυθρόλευκης» άμυνας Ρούμπεν Σεμέδο παρουσιάστηκε ιδιαίτερα προσγειωμένος, μιλώντας για την προσοχή που πρέπει να επιδείξει η ομάδα του στην Ρωσία με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο:

Για το αποτέλεσμα: «Είναι αποτέλεσμα πολύ καλής δουλειάς. Ήμασταν πολύ καλοί απέναντι σε μια σημαντική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για τους καρπούς της προσπάθειας, αποδεικνύοντας πως τόσο όσοι είναι στον αγωνιστικό χώρο όσο και όσοι είναι εκτός, μπορούν να βοηθήσουν».

Για το εύρος του σκορ: «Σε αυτή τη διοργάνωση κάθε ομάδα είναι πολύ καλή. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και επιβραβεύτηκε απλά η σκληρή μας δουλειά στην προετοιμασία».

Για την άμυνα: «Δε γίνεται όλο αυτό χάρη σε μένα. Όλοι όσοι αμύνονται μαζί κάνουν εξαιρετική δουλειά, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα αποτελέσματα της δουλειάς μας».

Για το αν είναι ο Ολυμπιακός στους ομίλους: «Όχι δεν ισχύει αυτό, έχουμε και τον επαναληπτικό. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν να είναι 0-0, γιατί όλα τα ματς είναι δύσκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ