Βαλμπουενά: «Χαίρομαι που θα παίξω στους ομίλους του Champions League»

Βαλμπουενά: «Χαίρομαι που θα παίξω στους ομίλους του Champions League»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την - σχεδόν βέβαιη - πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League κι εξέφρασε τη χαρά του που θα ακούσει πάλι τον ύμνο την κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια ονειρική εμφάνιση την περασμένη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Κράσνονταρ και «αγκάλιασε» την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Μετά το τέλος του ματς ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC για τη σπουδαία νίκη των ερυθρόλευκων και την σχεδόν βέβαιη συμμετοχή τους στους ομίλους.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι θα επιστρέψει στους ομίλους του Champions League, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά ανυπομονεί να ακούσει και πάλι τον ύμνο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Χαίρομαι που θα παίξω ξανά στους ομίλους του Champions League. ο ύμνος είναι κάτι που ξεπερνά. Έχουμε καλά ματς να παίξουμε, είμαι χαρούμενος που θα τα ζήσω σε αυτήν την ηλικία. Δεν ήταν προτεραιότητά μου να επιστρέψω στη Γαλλία», τόνισε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ