Ματβέεφ: «Με ένα γρήγορο γκολ όλα γίνονται»

Ματβέεφ: «Με ένα γρήγορο γκολ όλα γίνονται»

Μετά την ισοπαλία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για το ρωσικό πρωτάθλημα, ο προπονητής της Κράσνονταρ έδειξε ότι πιστεύει στην ανατροπή του 4-0 με τον Ολυμπιακό.

Ο Σεργκέι Ματβέεφ, προπονητής της Κράσνονταρ, στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Λοκομοτίβ Μόσχας τόνισε, ότι έχοντας αρκετά παραδείγματα, θα προσπαθήσουν να αντρέψουν το 4-0 με το οποίο ηττήθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό.

Αρχικά τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την ιδέα ότι η πρόκριση έχει τελειώσει. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο ποδόσφαιρο όπου μία ομάδα ανέτρεψε τα πάντα σε νοκ – άουτ αγώνες. Αν σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ όλα μπορούν να γίνουν, αλλά η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική για μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Μάρκους Μπεργκ στηρίζοντας τον παίκτη του παρά τις προβληματικές εμφανίσεις του Σουηδού φορ.

«Υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια για τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά εμείς τον θεωρούμε χρήσιμο παίκτη. Κάποιοι βλέπουν το ποδόσφαιρο από μία οπτική γωνία, εμείς από άλλη. Είναι ένας απαραίτητος παίκτης για μας, ειδικά στη μετάβαση στην επίθεση. Κρατάει τη μπάλα σε στιγμές που δεν μπορούμε να παίξουμε γρήγορα. Είναι ο συνδετικός κρίκος που μας βοηθάει να βγούμε στην επίθεση. Έκανε πολλές χρήσιμες ενέργειες. Έχει ευκαιρίες να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι, οπότε κάνει τα πάντα σωστά και θα βάλει γκολ σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ