Ολυμπιακός: Η αποστολή για τη δεύτερη μάχη με την Κράσνονταρ

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τη δεύτερη μάχη με την Κράσνονταρ

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Κράσνονταρ και θέλει όλους τους παίκτες του στην τσίτα.

Ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται, δεν έχει χρόνο να μένει στο χθες και στο τι έγινε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό που οφείλει να κάνει είναι να βελτιώσει δραστικά την εικόνα του και να ταξιδέψει στη Ρωσία, για να κλειδώσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με πρόκριση επί της Κράσνονταρ. Μια πρόκριση που μπορεί να φταντάζει «σίγουρη» μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι σίγουρο πριν τελειώσει ένα 90λεπτο, ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να είναι σοβαρός, προσεκτικός και παθιασμένος, εάν θέλει να μην μπει σε περιπέτειες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του αντιλαμβάνονται ότι η εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τους Αρκάδες δεν είναι αντιπροσωπευτική της ποιότητας της ομάδας του Πειραιά. Και θέλουν να δώσουν μια καλή απάντηση στη Ρωσία, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία εμφάνιση του πρώτου αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Και αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που προκύπτει από τη σημερινή, τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση των Ερυθρόλευκων, πριν την αυριανή αναχώρηση για το Κράσνονταρ. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή και να περιλαμβάνει 23 ποδοσφαιριστές σε αυτήν. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει άπαντες στην… τσίτα.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς επέλεξε τους εξής παίκτες γαι τον επαναληπτικό με την Κράσνονταρ: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ