Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα για τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα για τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ

Στις 10:30 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Κράσνονταρ ενώ στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου των «ερυθρόλευκων» στο «Krasnodar Stadium» με τους Πέδρο Μαρτίνς και Ρούμπεν Σεμέδο.

Ώρα για τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ, ώρα για να σφραγίσει το εισιτήριό του για τους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός που στις 10:30 «πετάει» για τη Ρωσία.

Την Τρίτη στις 22:00 η μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην τοπική ομάδα και όλοι στους «ερυθρόλευκους» είναι πανέτοιμοι για μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση μετά το 4-0 του πρώτου ματς ώστε να σφραγίσουν και τυπικά την επιστροφή στα αστέρια.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού: «Τη Δευτέρα στις 10:30 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για τη Ρωσία, όπου την Τρίτη θα αναμετρηθεί με την Κράσνονταρ για τα Play-offs του UEFA Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο και από εκεί θα πετάξει για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

Δευτέρα 26/8
10:30 Αναχώρηση της αποστολής για το Κράσνονταρ.
19:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Krasnodar Stadium με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Ρούμπεν Σεμέδο.
19:30 Προπόνηση (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

Τρίτη 27/8
22:00 Κράσνονταρ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Krasnodar Stadium

* Η συνέντευξη Τύπου της Κράσνονταρ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 26/8 στις 13:30 στο Krasnodar Stadium και η προπόνηση της ρωσικής ομάδας στις 17:15 στο προπονητικό της κέντρο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ