Ολυμπιακός: Βίντεο και «καμπανάκι» από Μαρτίνς πριν την Κράνονταρ

Ολυμπιακός: Βίντεο και «καμπανάκι» από Μαρτίνς πριν την Κράνονταρ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο του πρώτου αγώνα στους παίκτες του και απαίτησε σοβαρότητα, συγκέντρωση, πειθαρχεία και πάθος με την Κράσνονταρ, αλλιώς «...θα έχουμε πρόβλημα»!

Οι στόχοι στο ποδόσφαιρο δεν είναι απτοί. Μέγεθος μετρήσιμο. Σε τίτλους σε νίκες, σε βαθμούς, σε λεφτά. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει έως τώρα ότι ξέρει να διεκδικεί τον χώρο του. Ξέρει να διεκδικεί και να κάνει δικό του αυτό που έχει στοχεύσει. Τώρα, ήρθε η ώρα να τελειώσει τη δουλειά. Και να ολοκληρώσει τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς του. Εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους ομίλους του Champions League.

Ο επαναληπτικός με την Κράσνονταρ εξελίσσεται εξαιρετικά θετικά τις τελευταίες ημέρες. Η μέτρια εικόνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και οι υποτιμητικές και άκρως προκλητικές δηλώσεις των Ρώσων, έδωσαν ένα εξαιρετικό ερέθισμα στον Πέδρο Μαρτίνς να μπορέσει να… χτίσει τη ρητορική του, για την προετοιμασία του αγώνα. Διότι πάντα η προετοιμασία είναι και αγωνιστική αλλά και ψυχολογική.

Σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε βίντεο από το πρώτο παιχνίδι στους ποδοσφαιριστές του, τους επεσήμανε τα λάθη που έκαναν, επέμεινε πάρα πολύ στα τρία σοβαρά λάθη που έγιναν από Μπουχαλάκη και Γκιγιέρμε στη μεσαία γραμμή, με λάθος πάσα που οδήγησε σε αντεπίθεση της Κράσνοντας και ζήτησε προσοχή. Πέρα από αυτό, όμως, ξεκαθάρισε πως «…εάν δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, εάν δεν είμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι να τελειώσουμε την πρόκριση, θα έχουμε πρόβλημα. Το 4-0 δεν λέει τίποτε και εάν εμείς δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Για αυτό πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα, με μυαλό και ακόμη περισσότερη ενέργεια».

Ο Μαρτίνς θέλει να «σβήσει» από νωρίς το παιχνίδι. Και δεν το κρύβει. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να σοκάρει την Κράσνονταρ μέσα στο γήπεδό της. Να της βάλει ένα γκολ και να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση πρόκριση. Δεν θέλει να ρισκάρει τίποτε. Δεν θέλει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν οτιδήποτε στην αναμέτρηση.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να βρίσκεται στην κλήρωση της 29ης Αυγούστου στο Μονακό. Εκεί όπου θα καθοριστούν οι όμιλοι του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκεί όπου θα γίνει το πιο χοντρό παιχνίδι της σεζόν σε κρίσιμα μεταγραφικά θέματα. Πρώτης γραμμής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ