Ολυμπιακός: Το «μαγικό» σερί του Ματιέ Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Το «μαγικό» σερί του Ματιέ Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 ευρωπαϊκά του παιχνίδια, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να έχει συμμετοχή στα γκολ σε κάθε ένα από αυτά!

Τι και αν διανύει το 35ο λεπτό της ηλικίας του; Ο Ματιέ Βαλμπουενά περνάει δεύτερη… νιότη στον Ολυμπιακό όντας κομβικός στην πορεία των «ερυθρόλευκων» μέχρι τα «αστέρια».

Ο Γάλλος ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικός, μοιράζοντας και τις 2 ασίστ των Πειραιωτών (αμφότερες στον Ελ Αραμπί) στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κράσνονταρ.

Αυτές οι δύο τελικές πάσες του βραχύσωμου επιθετικού έδωσαν συνέχεια σε ένα «μαγικό» σερί που τρέχει με τον Ολυμπιακό από την στιγμή που ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 παιχνίδια που έχει δώσει για τα προκριματικά και τα playoffs του Champions League και ο Βαλμπουενά έχει συμμετοχή στα γκολ σε κάθε ένα από αυτά!

Από την εντός έδρας νίκη με την Βικτόρια Πλζεν (4-0), μέχρι και την νίκη στη Ρωσία το βράδυ της Τρίτης, ο Γάλλος επιθετικός είτε έχει πετύχει κάποιο τέρμα, είτε έχει μοιράσει κάποια τελική πάσα.

Αναλυτικά τα γκολ και οι ασίστ του Γάλλου επιθετικού

Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν: Ασίστ για το 1-0

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός 0-1: Ασίστ για το 0-1

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ 2-0: Γκολ για το 2-0

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ 4-0: Ασίστ για το 2-0

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός 1-2 : Ασίστ για το 1-1 και το 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ