Ολυμπιακός: Αγωνία για Σεμέδο, έγινε αναγκαστική αλλαγή

Ολυμπιακός: Αγωνία για Σεμέδο, έγινε αναγκαστική αλλαγή

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο «Krasnodar Stadium», έπεσε στο έδαφος, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο του δεξιού του ποδιού. Στο 65’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Σισέ να παίρνει τη θέση του.

Ατυχος στάθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, για τα πλέι οφ του Champions League. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο «Krasnodar Stadium», ο Πορτογάλος αμυντικός έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας νόημα στον πάγκο ότι έχει τραυματιστεί στο γόνατο του δεξιού ποδιού.

Ο Ίβηρας σέντερ μπακ προσπάθησε να σφίξει τα δόντια και να συνεχίσει το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο 25χρονος άσος στο 65’ έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας, ενώ του είχαν δέσει το δεξί πόδι. Τη θέση του πήρε ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο τραυματισμός του Ρούμπεν Σεμέδο, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να περιμένει τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας του συμπατριώτη του. Ο 25χρονος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από το «ερυθρόλευκο» ιατρικό τιμ, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ