Κλήρωση «βουνό» για τον Ολυμπιακό

Κλήρωση «βουνό» για τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την… μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν, την φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα

Η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε τον Ολυμπιακό στο δεύτερο γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δεν χωρά αμφιβολία πως οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν την τύχη στο πλευρό τους.

Αυτό διότι οι πειραιώτες θα κοντραριστούν με τρεις πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως είναι η Μπάγερν, η Τότεναμ και ο Ερυθρός Αστέρας. Τα ονόματα και μόνο φανερώνουν τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά ένα είναι το σίγουρο.

Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το 100% απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες.

Και βεβαίως θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως υπάρχει η ιδιαιτερότητα της παρουσίας του Ερυθρού Αστέρα στον όμιλο των πειραιωτών, καθώς είναι γνωστές οι αδερφικές σχέσεις του Ολυμπιακού με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Επικεφαλής στον όμιλο των ερυθρόλευκων είναι η… μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν. Και όταν αναφέρεται κάποιος στο όνομα Μπάγερν δεν χρειάζονται και πολλές… συστάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει ξανά τους Βαυαρούς και την σεζόν 2015-2016 στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά την Τότεναμ, η ομάδα του Λονδίνου ήταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και όλοι αναγνωρίζουν πως πέρυσι έκανε την μεγάλη έκπληξη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πορεία της Τότεναμ ήταν εντυπωσιακή καθώς η αγγλική ομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου έχασε από την Λίβερπουλ 2-0.

Κανείς μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Τότεναμ είχε αποκλείσει Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ για να φτάσει στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τέλος από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας στον όμιλο του Ολυμπιακού κληρώθηκε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος προκρίθηκε μέσα από την διαδικασία των προκριματικών.

Είναι ξεκάθαρο ότι η κλήρωση είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα του Πειραιά αλλά είναι επίσης σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν την «μάχη» τους και στα έξι παιχνίδια του ομίλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ