Χωρίς Μπεν η ευρωπαϊκή λίστα του Ερυθρού Αστέρα

Χωρίς Μπεν η ευρωπαϊκή λίστα του Ερυθρού Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Tσάμπιονς Λιγκ, δεν περιέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα τον πρώην στράικερ του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Μπεν.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τους 24 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την ευρωπαϊκή λίστα του Ερυθρού Αστέρα, με την πιο ηχηρή απουσία να ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Μπεν.

Οι Σέρβοι είναι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον πρώην επιθετικό των «ερυθρολεύκων» να μην έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί με την πρώην ομάδα του.

Ο 30χρονος φορ βρισκόταν στην transfer list του Ερυθρού Αστέρα το φετινό καλοκαίρι, φτάνοντας κοντά στην μεταγραφή του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Να σημειωθεί ότι συνολικά ο ποδοσφαιριστής από τις Κομόρες έχει πραγματοποιήσει 65 εμφανίσεις στην ομάδα του Βελιγραδίου, με 35 γκολ και 18 ασίστ.

Οι γνωστοί από το πέρασμά τους από το ελληνικό πρωτάθλημα, Μάρκο Μάριν, Ματέο Γκαρσία, Χοσέ Κάνιας και Αντόνιο Τομανέ βρίσκονται κανονικά στους εκλεκτούς του Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά η λίστα του Ερυθρού Αστέρα:

Τερματοφύλακες: Ζόραν Πόποβιτς, Αλεξάνταρ Στάνκοβιτς, Μίλαν Μπόργιαν.

Αμυντικοί: Μίλος Ντέγκενεκ, Ράντοβαν Πάνκοφ, Σρνταν Μπάμπιτς, Ζάντερ Σαντάνα, Νεμάνια Μιλούνοβιτς, Μίλαν Ρόντιτς, Μάρκο Γκόμπελιτς.

Μέσοι: Μίλος Βούλιτς, Μίρκο Ίβανιτς, Μάρκο Μάριν, Ματέο Γκαρσία, Νιέγκος Πέτροβιτς, Βέλικο Σίμιτς, Βέλικο Νίκολιτς, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Ρατζίβ Βαν λα Πάρα.

Επιθετικοί: Μίλαν Πάβκοφ, Ρίτσμοντ Μποάκιε, Αντόνιο Τομανέ, Αλέκσα Βουκάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ