Τσαν: «Πάντα θα είμαι ευγνώμων στην Γιουβέντους»

Τσαν: «Πάντα θα είμαι ευγνώμων στην Γιουβέντους»

Ο Εμρέ Τσαν δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της Γιουβέντους για την νέα σεζόν και έπειτα από το ξέσπασμά του για το γεγονός αυτό, δήλωσε πως θα είναι ευγνώμων για πάντα στην «Μεγάλη Κυρία».

Ο Γερμανός μέσος της Γιουβέντους δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σάρι για την νέα σεζόν στα ευρωπαϊκά σαλόνια και έπειτα από το πρώτο ξέσπασμά του, προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να παλεύει μέσα στο γήπεδο.

Ο Τσαν δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πάντα θα είμαι ευγνώμων στην Γιουβέντους για το πως με υποστήριξαν από τότε που βρίσκομαι στο κλαμπ και ειδικά όταν ήμουν άρρωστος. Με σεβασμό προς τη Γιούβε και τους συμπαίκτες μου, που η επιτυχία τους ήταν πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα, δεν θα πω τίποτε άλλο και θα συνεχίσω να παλεύω μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ