«Καμίνι» το Καραϊσκάκη: Sold out το παιχνίδι με Τότεναμ!

«Καμίνι» το Καραϊσκάκη: Sold out το παιχνίδι με Τότεναμ!

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με την Τότεναμ – «Τρέλα» για την επιστροφή της ομάδας στα… αστέρια.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει το βράδυ της επόμενης Τετάρτης (18/09) στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί εξαφάνισαν τα εισιτήρια για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με την Τότεναμ.

Τα «μαγικά χαρτάκια» για τη σπουδαία αναμέτρηση με τη βρετανική ομάδα βγήκαν μόνο στο ίντερνετ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα… εξαφάνισαν σε χρόνο-ρεκόρ! Η ζήτηση μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που έριξε το σύστημα. Συγκεκριμένα, η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 10:00 και στις 10:20 έπεσε το σύστημα, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Το σύστημα άνοιξε ξανά 15:00 και λίγες ώρες αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το sold out! Αξίζει να σημειώσουμε ότι περισσότεροι από 30.000 μοναδικοί χρήστες μπήκαν στη σελίδα της ομάδας για να βρουν ένα εισιτήριο για τη μεγάλη μάχη με την Τότεναμ!

Η «δίψα» των οπαδών του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλη και το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο κόσμος θα σταθεί έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές του και θα προσπαθήσει με τη βροντερή φωνή του να δώσει ώθηση στην αγαπημένη του ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στα… αστέρια και άπαντες ετοιμάζονται για μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ