Μποϊκοτάζ ενόψει Ρεάλ ετοιμάζουν οι οπαδοί της Παρί… λόγω Νεϊμάρ

Μποϊκοτάζ ενόψει Ρεάλ ετοιμάζουν οι οπαδοί της Παρί… λόγω Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν απαγορεύει στους οργανωμένους οπαδούς να σηκώσουν πανό κατά του Βραζιλιάνου και αυτοί σκέφτονται να απέχουν από την κρίσιμη μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σε όλη τη θερινή μεταγραφική περίοδο ο Νεϊμάρ ήταν μεγάλος (αρνητικός) πρωταγωνιστής σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που εν τέλει δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο Βραζιλιάνος παρέμεινε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ακούστηκαν ως πιθανοί προορισμοί για τον έμπειρο άσο ο οποίος εν τέλει έμεινε στους πρωταθλητές Γαλλίας και τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την οργή των οπαδών της οι οποίοι είναι πλήρως απογοητευμένοι από τους χειρισμούς του αλλά και την πρόθεσή του να φύγει.

Σύμφωνα με το RMC, υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών ενόψει της ευρωπαϊκής μάχης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην εν λόγω συνάντηση, η Παρί έκανε σαφές στους ultras ότι τους απαγορεύει να σηκώσουν οποιοδήποτε πανό εις βάρος του Βραζιλιάνου και εκείνοι σκέφτονται αποχή από τον αγώνα με τη Βασίλισσα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ