Ζοσέ Σα – Βλαχοδήμος: Οι «value for money» επιλογές του #UCLfantasy

Ζοσέ Σα – Βλαχοδήμος: Οι «value for money» επιλογές του #UCLfantasy

Μια λίστα με πέντε δελεαστικές περιπτώσεις κίπερ, που μπορείς να αποκτήσεις χωρίς να εκταμιεύσεις μία περιουσία, έκανε το #UCLfantasy, ανάμεσα στις οποίες βρίσκει κανείς τους Ζοσέ Σα και Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Ήταν η πρώτη υπόθεση που απασχόλησε τον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση της περυσινής σεζόν. Να δέσει τον Ζοσέ Σα. Να μείνει ο Πορτογάλος κίπερ στο Λιμάνι. Έτσι άμεσα οι Πειραιώτες έσπευσαν να αγοράσουν τα δικαιώματά του από την Πόρτο, με τον 26χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο έμπειρος κίπερ που είχε έρθει στον Πειραιά, ως δανεικός από την Πόρτο, πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν και οι Ερυθρόλευκοι χωρίς να το πολυσκεφτούν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του, δένοντας τον στην ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια, επιλογή που έχει ήδη δικαιωθεί.

Ο Πορτογάλος που προσφάτως κλήθηκε και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχει κλειδώσει τη θέση του κάτω από τα κόκκινα γκολποστ και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του. Εσχάτως μάλιστα ο Κέρβερος της ερυθρόλευκης εστίας συμπεριλήφθηκε σε μια λίστα του #UCLfantasy, με πέντε περιπτώσεις value for money τερματοφυλάκων! Εκεί βρίσκει κανείς και τον Έλληνα διεθνή πορτιέρε της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Πάμε να τη δούμε…

Λουκάς Χραντέσκι (Λεβερκούζεν) – 4,5 εκατ. Ευρώ

Το νούμερο 1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα υπερασπιστεί την εστία των Ασπρίνων στον τέταρτο όμιλο κόντρα στις Λοκομοτίβ Μόσχας, Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η γερμανική ομάδα, αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την Λοκομοτίβ. Οι Ρώσοι έχουν μόνο μία νίκη στους τρεις εκτός έδρας αγώνες τους στον όμιλο πέρυσι και έτσι η Λεβερκούζεν θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με clean sheet.

Άλεξ Μέρετ (Νάπολι) – € 4,5 εκ

Το αντίπαλον δέος της Γιουβέντους στη Serie A μπορεί να είναι πιο γνωστοί για την επιθετική τους δυνότητα κι όχι από την αμυντική τους σταθερότητα, αλλά αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι η ιταλική ομάδα κράτησε clean sheets στις δύο πρώτες αγωνιστικές της προηγούμενης εκστρατείας της στο Champions League. Συγκεκριμένα, ένα από αυτά ήρθε εναντίον της Λίβερπουλ, την οποία αντιμετωπίζουν ξανά φέτος.

Αντριάν (Λίβερπουλ) – € 4,5 εκ

Αυτή η επιλογή είναι πολύ… βραχυπρόθεσμη, καθώς ο Άλισον αναμφίβολα θα επιστρέψει στη σύνθεση της Λίβερπουλ μόλις ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Μέχρι τότε, ο υποτιμημένος Αντριάν θα συνεχίσει κάτω από τα γκολποστ, σίγουρα κόντρα στη Νάπολι και κάπως έτσι ένας ακόμα τερματοφύλακας μπαίνει στην λίστα του #UCLfantasy. Πρόκειται για ένα κίπερ με πολύ χαμηλό κόστος, ειδικά την στιγμή που μιλάμε για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ζοσέ Σα (Ολυμπιακός) – € 4,5 εκ

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει 720 λεπτά ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου ήδη αυτή τη σεζόν και έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ, συμπεριλαμβανομένων πέντε clean sheets στα έξι παιχνίδια προκριματικών του Champions League. Αυτό φυσικά φέρει την υπογραφή του Ζοσέ Σα ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας σε όλα αυτά τα παιχνίδια και μπαίνει στη λίστα με τους χαμηλού κόστους τερματοφύλακες.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα) – € 4,0 εκ

Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Πορτογαλίας ο διεθνής κίπερ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο μοναδικός κίπερ στην τιμή του που θα ξεκινήσει αυτή τη σεζόν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Έλληνας κίπερ έχει ήδη τέσσερα clean sheerts σε πέντε αγώνες της Μπενφίκα με αυτόν τον όρο και θα μπει στο ματς εναντίον της Λειψίας γεμάτο εμπιστοσύνη. Σχεδόν αδύνατο να αγνοηθεί η τιμή του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ