Πάνκοφ: «Θα παλέψουμε με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση»

Πάνκοφ: «Θα παλέψουμε με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση»

Ο Ράντοβαν Πάνκοφ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κλήρωση του Ερυθρού Αστέρα στο Champions League, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως η ομάδα του θα παλέψει με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στους ομίλους του Champions League με Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα, με την πρόκριση να μοιάζει πολύ δύσκολη στους «16» και τον ρεαλιστικό στόχο να είναι η τρίτη θέση.

Ο Ράντοβαν Πάνκοφ ένας ποδοσφαιριστής που μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον Ερυθρό Αστέρα, μίλησε στην Mondo για την κλήρωση και τόνισε ότι οι Σέρβοι θα δώσουν «μάχη» με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση και την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ρεαλιστικό να παλέψουμε με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση, αλλά εάν μας ανοίξει η… πόρτα για την πρώτη ή την δεύτερη θέση, γιατί να μην το καταφέρουμε;

Νομίζω, πως η επιτυχίας μας είναι μεγαλύτερη από πέρσι, καθώς θεωρώ πάντα πιο δύσκολο να επαναλάβεις και να υπερασπιστείς κάτι σε σύγκριση να το κερδίσεις για πρώτη φορά. Είμαστε επί σειρά ετών στην Ευρώπη και, πλέον, ο Αστέρας είναι και πάλι ένας τόσο σοβαρός σύλλογος όπως ήταν κάποτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ