Ολυμπιακός: «Ο δρόμος για τα αστέρια» (vid)

Ολυμπιακός: «Ο δρόμος για τα αστέρια» (vid)

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έπαιξε στα μάτριξ του Γ. Καραϊσκάκης πριν την σέντρα στο παιχνίδι με τον Βόλο, μέρος ενός τρομερού βίντεο που θα προβληθεί ολόκληρο τη Δευτέρα (16/09).

Μια μικρή… γεύση έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από το εντυπωσιακό βίντεο που ετοιμάζεται με σκηνές από την πορεία της ομάδας μέχρι τα Αστέρια.

Συγκεκριμένα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έδειξε μερικά στιγμιότυπα, από το βίντεο που θα προβληθεί την Δευτέρα (16/9) και περιλαμβάνει στιγμές από την πορεία της ομάδας, αρχής γενομένης από την προετοιμασία ως και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι φίλοι της ομάδας που πήγαν στο Φάληρο για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Βόλο είχαν την ευκαιρία να δουν στα μάτριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» μέρος ενός άκρως εντυπωσιακού βίντεο, στο οποίο μεταξύ άλλων υπάρχουν δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικότερα ο Μαρτίνς επισήμανε: «Νομίζω πως είχαμε προετοιμάσει εκ των προτέρων την κατάσταση. Είχαμε αυτοπεποίθηση». Στη συνέχεια ο Τσιμίκας ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου». Τέλος, ο Σα επισήμανε: «Είμαστε εμείς εκείνοι που κάναμε τα παιχνίδια να φαίνονται εύκολα».

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B2ZtGeUhruL/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ