Νάβας: «Δεν θέλω εκδίκηση από τη Ρεάλ»

Νάβας: «Δεν θέλω εκδίκηση από τη Ρεάλ»

Ο Κέιλορ Νάβας μίλησε για τον επικείμενο αγώνα της Παρί με την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται τον αγώνα σαν εκδίκηση για την παλιά του ομάδα.

Ο Κέιλορ Νάβας είναι πλέον παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη χθες (14/9) πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Τόμας Τούχελ, στη νίκη με σκορ 1-0 επί της Στρασμπούργκ.

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας ρωτήθηκε για το αν ο αγώνας που έρχεται μεσοβδόμαδα κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα έχει μια μορφή εκδίκησης επειδή τον αντάλλαξε με τον Αλφόνς Αρεολά πριν λίγες ημέρες.

Η απάντηση του ήταν πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και πως είναι πολύ ήρεμος αφού με τους «μερένγκες» έχει ζήσει σημαντικές στιγμές στην καριέρα του και το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα βοηθήσει την Παρί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέιλορ Νάβας:

«Όχι, δεν είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό μου. Είμαι απολύτως ήρεμος, έζησα πολύ ωραίες στιγμές στη Ρεάλ και θα είναι πάντα σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου. Τώρα είμαι στην Παρί και θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και για τους οπαδούς που με υποδέχθηκαν με πολλή αγάπη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ