«Αλλάζει τη μισή ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ποκετίνο»

«Αλλάζει τη μισή ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ποκετίνο»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο προανήγγειλε το Σάββατο αλλαγές ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό και τα βρετανικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν να αλλάζει τη μισή 11άδα.

Η Τότεναμ έρχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (18/09 19:55) για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League.

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο για την Πρέμιερ Λιγκ, προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα και αυτές σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ αυτές θα είναι πέντε.

Συγκεκριμένα, ο Γιορίς φαντάζει ακλόνητος κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα, ο Βερτόνχεν αναμένεται να μετατοπιστεί αριστερά, παίρνοντας τη θέση του Ρόουζ, με τον Ντέιβις να γίνεται παρτενέρ του Αλντερβάιρελντ στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά ο Οριέ έχει πλεονέκτημα έναντι του Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς.

Στα χαφ Γουνιάμα και Εντομπελέ φέρεται να είναι οι «σίγουροι», με τον Γουίνκς να παίρνει θέση μπροστά τους σαν δημιουργικό χαφ, καθώς ο Λο Σέλσο είναι τραυματίας. Στα «φτερά» της επίθεσης Ντέλε Άλι και Λούκας Μόουρα κερδίζουν τη μάχη με τους Έρικσεν και Σον, ενώ στην επίθεση αναμένεται να παίξει ο Χάρι Κέιν.

Έτσι από το ματς του Σαββάτου δεν θα αγωνιστούν οι Σισοκό, Ρόουζ, Έρικσεν, Λαμέλα και Σον, σύμφωνα με τους Βρετανούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ