Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο και το μοναδικό ερωτηματικό

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο και το μοναδικό ερωτηματικό

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει κατασταλάξει στους 10 από τους 11 της «μάχης» με την Τότεναμ. Με τον Ρούμπεν Σεμέδο να «σπάει τα κοντέρ».

Όταν ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε τον καθαρισμό στο γόνατο ο βασικός στόχος ήταν να προλάβει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρεις με τέσσερις εβδομάδες όμως ανέφεραν οι ερυθρόλευκοι πως θα χρειαστεί για να επιστρέψει με τον Πορτογάλο στόπερ να «σημαδεύει» την 19η Σεπτεμβρίου και το ματς με την Τότεναμ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σεμέδο «έσπασε τα κοντέρ» και μπήκε στις προπονήσεις λίγο πριν την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα «αστέρια» κάνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς να χαμογελάει γιατί έχει στα χέρια του το πιο δυνατό «όπλο» στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας. Και όχι μόνο, αν σκεφτούμε την δυναμική που βγάζει ο Ολυμπιακός στις στημένες φάσεις και την ικανότητα που έχει το «θηρίο» από την Πορτογαλία.

Ο Σεμέδο δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί έχοντας περάσει με επιτυχία όλα τα απαραίτητα τεστ, ιατρικά και αγωνιστικά. Και η τελευταία προπόνηση θα οριστικοποιήσει την μεγάλη του επιστροφή.

Και ο Μαρτίνς δείχνει από την πλευρά του κατασταλαγμένος για το βασικό σχήμα που θα παρατάξει. Μια εκκρεμότητα υπάρχει, ένα ερωτηματικό για μια θέση. Μια απόφαση που δεν είναι εύκολη καθώς ακόμη ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει οριστικά.

Ο λόγος για τον επιθετικό, τον Γκερέρο ή τον Ελ Αραμπί. Σε όλα τα καλοκαιρινά ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ ο Μαρτίνς πήγε με τον Γκερέρο. Ακόμη και στο Κράσνονταρ ο Ισπανός ήταν στο βασικό σχήμα με τις ενοχλήσεις στο ζέσταμα να τον αφήνουν τελικά εκτός αποστολής για να μπει ο Ελ Αραμπί στην 11αδα και να βάλει δύο γκολ!

Φαβορί για το ματς με την Τότεναμ είναι και πάλι ο Ισπανός με τον Μαρτίνς πάντως να «κλειδώνει» την απόφαση του μετά την αποψινή προπόνηση.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι 10 είναι ξεκάθαρο ποιοι θα είναι. Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας στην άμυνα, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε στον άξονα, μπροστά τους ο Βαλμπουενά, και στα άκρα Ποντένσε, Μασούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ