Ομιλία αυτοπεποίθησης από Μαρτίνς: «Δεν αλλάζουμε τίποτα, εμείς το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό»

Ομιλία αυτοπεποίθησης από Μαρτίνς: «Δεν αλλάζουμε τίποτα, εμείς το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό»

To10.gr αποκαλύπτει τι έδειξε σε βίντεο, αλλά και τι είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Πέδρο Μαρτίνς, πριν τη μεγάλη μάχη με την Τότεναμ. Τι αλλάζει η απουσία του Σισέ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι λακωνικός στις τοποθετήσεις του. Και πολύ σπάνια υπερβάλει ή δεν ξέρει τι λέει. Είναι χαμηλών τόνων, τόσο ως προπονητής όσο και ως άνθρωπος. Πραγματιστής και ξεκάθαρος στα θέλω του. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανέβασε τον πήχη πάνω από τις δυνατότητες της ομάδας του. Αλλά από την άλλη, με όσα είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για το τι θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός απόψε. Αλλά έστειλε ένα εξίσου ηχηρό μήνυμα και στους παίκτες του. Για την προσέγγιση του αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του. Βίντεο με χαρακτηριστικές φάσεις από αγώνες της Τότεναμ. Φάσεις με τον τρόπο που αναπτύσσεται, με τους αυτοματισμούς της, με συγκεκριμένα στοιχεία και κινήσεις των παικτών της, με τις αδυναμίες της. Μόλις ολοκλήρωσε τις οδηγίες, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει στους Ερυθρόλευκους για το πώς θα πρέπει να προσεγγιστεί η αναμέτρηση με τους Λονδρέζους. Πώς θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά, κινήθηκε σε… κλισέ τοποθετήσεις, λόγια που είναι πάντα απαραίτητο να υπενθυμίζονται πριν από κάθε παιχνίδι. «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Εάν δεν είμαστε σοβαροί, μπορεί να πάθουμε ζημιά. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά σε αυτό το επίπεδο. Ακόμη και τα πιο μικρά λάθη», ανέφερε αρχικά ο Μαρτίνς.

Για να συνεχίσει σε διαφορετικό τόνο, πιο αισιόδοξο και εκφράζοντας την πίστη στις δυνατότητες του συνόλου, αλλά και του κάθε παίκτη ξεχωριστά. «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν θα αλλάξουμε. Δεν θα διαφοροποιήσουμε το παιχνίδι μας. Δεν θα αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και τον τρόπο που παίζουμε. Θα αλλάξουμε λίγο τη στρατηγική μας και θα καθίσουμε λίγα μέτρα πιο πίσω, αλλά θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Αυτό που μας χαρακτηρίζει. Θα παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Και εάν κάνουμε αυτό που μπορούμε και τα δώσουμε όλα, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα του αγώνα με τους Αγγλους, ο Μαρτίνς δεν έκρυψε τα χαρτιά του. Αλλά ούτε και την προτίμησή του στα πρόσωπα που έφεραν τον Ολυμπιακό έως τους ομίλους του Champions League. Με τη δοκιμή να δείχνει ότι η 11άδα των προκρίσεων με Βικτόρια Πλζεν, Μπασάκσεχιρ και Κράσνονταρ παραμένει αρραγής.

Κάτω από τα δοκάρια ο Ζοσέ Σα, δεξιά στην άμυνα ο Ομάρ, αριστερά ο Τσιμίκας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Μεριά με τον ασταμάτητο Σεμέδο. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε δεν «σπάει», ο Βαλμπουενά θα συνεχίσει να κινείται ελεύθερα μπροστά τους, οι Μασούρας και Ποντένσε επιστρέφουν στα δύο άκρα της επίθεσης. Αλλά στην κορυφή, σε σχέση με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κράσνονταρ, αναμένεται να πάρει θέση ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Με τον Ισπανό να ταιριάζει περισσότερο στα πλάνα του Μαρτίνς, αλλά και στις ανάγκες του αγώνα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πάπε Αμπού Σισέ, τώρα, το γεγονός ότι ανέβασε πυρετό δεν αλλάζει τα πλάνα του Μαρτίνς. Απλώς αφαιρεί (κατά πάσα πιθανότητα) τον Σενεγαλέζο από τις επιλογές του. Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ