Καρεμπέ: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε στην κορυφαία διοργάνωση»

Καρεμπέ: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε στην κορυφαία διοργάνωση»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League ο Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη συνέχεια των Πειραιωτών.

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο Champions League, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων.

Έπειτα από απουσία δυο χρόνων, οι Πειραιώτες βρίσκονται και πάλι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή τους με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στα «σπιρούνια».

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο «Cosmote Sport» για τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στους ομίλους, αλλά και για το επικείμενο ματς απέναντι στο σύνολο του Μαουρίσιο Ποκετίνο.

«Αξίζαμε να βρισκόμαστε στην κορυφαία διοργάνωση, είμαστε περήφανοι γιατί τα παιδιά έχουν κάνει τα πάντα. Απόψε πρέπει να παλέψουμε όσοι πιο πολύ μπορούμε γιατί αντιμετωπίζουμε την περσινή φιναλίστ, μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα.

Πρέπει να είμαστε ταπεινοί γιατί αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες, πρέπει να παλέψουμε, σήμερα θα κριθεί το μέλλον μας και ελπίζουμε να είναι θετικό. Ξέρουμε ότι η Τότεναμ είναι πολύ δυνατή επιθετικά.

Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και σήμερα εκπαιδεύουμε τους παίκτες μας για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια, τα οποία παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για το μέλλον τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρεμπέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ