Σάρι: «Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα»

Σάρι: «Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης λέγοντας πως είναι κρίμα για τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα.

Η Γιουβέντους παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0 στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, καθώς οι ροχιμπλάνκος ισοφάρισαν.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μετά το τέλος του ματς μίλησε για την ισοπαλία και τόνισε ότι του αφήνει μια πικρή γεύση έτσι όπως ήρθε, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι μπιανκονέρι πρέπει να δουλέψουν πολύ τις στημένες φάσεις.

«Βελτιωθήκαμε αισθητά στην απόδοσή μας, έμοιαζε να έχουμε το ματς στο χέρι μας και γι’ αυτό η ισοπαλία αφήνει πικρή γεύση. Είναι κρίμα, γιατί τα δύο γκολ της Ατλέτικο ήρθαν από δύο προβλέψιμες καταστάσεις στημένων φάσεων και δεν ήμασταν έτοιμοι», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί σε αυτές τις συνθήκες, ειδικά απέναντι σε ομάδες που είναι τόσο καλές στον αέρα, όπως η Ατλέτικο. Θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, γιατί έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ σε τρία ματς από στημένες φάσεις», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ